Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.900 Ft
3.120 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

- Az emberi szoftver - Hogyan szüntethetők meg a félelmek, a szorongások és az érthetetlen testi panaszok? (Dr. Pusztai Erzsébet)

Ár:
3.900 Ft
3.120 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Agyunk nagyjából százmilliárd sejtből áll és ezek között a sejtek között hihetetlen sok kapcsolat alakul ki - százezer milliárdnyi.

Ez több, mint a galaxisunk összes csillagának ezerszerese. Egész univerzum van bennünk, egy szuperszoftver.

Egész életünkben tanulunk, változunk, működünk. Van, amikor rosszul, hibásan, zavartan. Miért?

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A szerző egy új módszerrel végzett munkája alapján sok esetleírással, az összefüggések bemutatásával ismerteti tapasztalatait.

Egy speciális tesztelés módszerével megtalálhatjuk, hogy a különböző helyzetekben, vagy külső hatásokra hogyan, és miért úgy reagál az emberek idegrendszere.

Milyen korábbi „tapasztalatok” hatására jelenik meg egy adott helyzetben, vagy szinte állandóan valamilyen zavaró érzés, reakció vagy testi érzet.

E kivételes módszerrel feltárható, hogy a szervezetünk vezérlését és összehangolását végző, a szervezetünk egyensúlyát fenntartó tudattalan központ, a központi vezérlés olyan, mint egy rendkívül bonyolult szoftver.

Ez a vezérlő központ nem csak a születés utáni életben szerzett tapasztalatokat rögzíti, de tartalmazza a magzati élet eseményeit, és az elődeinktől származó örökségeket is.

Mindezek a programunkban lévő hatások általában ösztönösen, tudattalanul segítenek bennünket, ám életünk során megjelenhetnek zavaró érzelmek, érzések és testi érzetek formájában.

A legtöbb ismert mentális zavar, és a pszichoszomatikus panaszok esetén a saját életünkből származó traumák mellett megtalálhatjuk a magzati trauma és érzelmi örökség kombinációját is, sőt gyakran azok dominálnak.

A feltárt zavaró góc tartalmának oldására a wingwave közvetlenül ható módszer, amely úgy működik, mintha a „delete” gombot nyomnánk meg a számítógépen, ezáltal megszűnhetnek a gátlások, félelmek, szorongások, megmagyarázhatatlan testi panaszok.

Az utóbbi két évtizedben az ember érzelmi működésével kapcsolatosan számtalan új kutatás és megfigyelés történt. A könyvben idézett tudományos megfigyelések megmutatják és érthetővé teszik a módszer működésének idegrendszeri alapjait és összefüggéseit.

Paraméterek

ISBN 9786156093301
Méret 120 x 180 mm
Oldalszám 168
Borító puha táblás, ragasztó kötés, borító kívül matt fólia
Nyelv MAGYAR
Kiadás éve 2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!