Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.995 Ft
1.390 Ft
Kedvezmény: 54%
Menny.:db

A kör bezárul - Nagy György műsorvezető (Extra akciós ár!)

Ár:
2.995 Ft
1.390 Ft
Kedvezmény: 54%
Menny.:db

Nagy György a népszerű tévés – egyebek mellett a „Magyarország története”, a „Hogy volt?”, a „Rocklexikon” és más sorozatok szerkesztő-műsorvezetője – regényében két idővonal fut egymással szemben.

Egyrészt a főszereplő családtörténeti kutatást végez, és miközben egyre mélyebbre ás a famíliája történetében – a másik vonal ezzel szemben haladva, a magyar história ezer évét átölelve mesél a főszereplő feltételezett (vagy valós) elődeiről.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

„Eltolta magától az anyját, visszaült a székre, de úgy, hogy ne kelljen az asztal felé néznie. A gyerek sírni kezdett.

Az anyja már kiabált. – Legalább nézz rá, az Isten áldjon meg, a te véred, és még meg sem csókoltad soha! Hát miből vagy te, ember?

Nem bírta tovább. Kivágta maga alól a széket, és felugrott. Az asztalon kidőlt egy üveg piros tinta, a szétömlő folyadék lassú patakja elérte a pólya szélét, és vörösre festette a fehér gyolcsot.

Halkan, rekedten szólalt meg. – Ha ő nem lenne, Zsuzska még élne! És kirohant a lakásból.

Életében először vágta rá az anyjára az ajtót.” A legtöbbünket izgatja, hogy vajon kik vagyunk, honnan jövünk, kik lehettek az elődeink?

Megyeri Árpádot is hajtja a kíváncsiság, és kutatni kezdi a családja történetét. De meddig láthatunk hátrafelé: száz év? Háromszáz? Vagy akár még távolabbra?...

És míg főhősünk a titokzatos fenyegetések ellenére egyre mélyebbre ás az időben, a regényíró ezer év magyar históriájából mesél történeteket – amelyek váratlanul összekapcsolódnak a családtörténeti kutatásokkal!

A valóságot a fikciótól csak nehezen megkülönböztetve a honfoglalókkal fürkésszük a pesti Dunapartot.

Majd jelen lehetünk azon a temetésen, amelyen elhangzott a Halotti Beszéd, menekülünk a tűzvész által elpusztított Isztambulból, vagy a székely szombatosok elárasztott falujában járunk, s közben magunk ismerjük fel azokat a megdöbbentő kapcsolódási pontokat, amelyekről a főszereplő még nem is tud!

Az olvasó legszívesebben odakiáltana neki – de hát nem lehet…

A rejtélyes összefüggésekre való rácsodálkozás, egy-egy különös mozdulat, egy jellegzetes gesztus, vagy egy szokatlanul mély kék szempár genetikai nyomon követése, a hihetetlen, misztikus kapcsolatok felfedezése a főszereplőnek nem adatik meg – csak az olvasónak…

Paraméterek

Kategória Szépirodalom
Oldalszám 433
Könyv kötése keménytáblás
Könyv hossza 200 mm
Könyv szélessége 140 mm
Könyv súlya 530 gramm
Áfa 5%
Bizományos értékesítés Van
ISBN/ISSN 9789633541470

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!