Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.800 Ft
3.040 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Teozófia - A próféta - A próféta kertje (Kahlil Gibran)

Ár:
3.800 Ft
3.040 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

A Próféta, aki a legmagasabbat keresi, tanításokat ad népének mindarról, amiről az emberek hallani kívánnak, és magyarázatot szeretnének kapni.

A szeretetről, a munkáról, a házasságról, a gyermekekről, barátságról, örömről, bánatról, szabadságról, szépségről, vallásról, halálról, az időről és a létezésről - életünk legfontosabb kérdéseiről.

A különféle témákról szóló tanítások feltárulnak az olvasó, értelmező ember előtt, ahogy a próféta-költő egyre beljebb és beljebb hatol a magyarázatokba, kiindulva az egyszerűbbtől, eljutva az összetettig, megragadva a kézzelfoghatót és megérintve a megfoghatatlant.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Gibran könyvét főként azoknak ajánljuk, akik számára a költészet nyitja ki a világ felfedezéséhez és megértéséhez szolgáló lelki kapukat.

A szegény sorsú észak-libanoni családból származó Gibran ihletett költészete a XX. század első évtizedeiben bontakozott ki.

A „Próféta” 1923-ban jelent meg, a „Próféta kertjét” már csak halála után rendezték sajtó alá. Gibran, Rodin tanítványa volt, és ebben a kötetben válogatott képek tanúskodnak átszellemült művészi látásmódjáról.

„Mélyebbre kell jutnotok szavaitoknál. Csermelyek elveszett kútfőjét kell keresnetek, rejtett barlanggá kell válnotok, mely önnön mélyéből visszhangzik fojtott hangokat, miket most még nem is hallotok.

Mélyebbre kell jutnotok szavaitoknál, mélyebbre bármi hangnál, a Föld valódi szívéig; és ott lesztek a Tejúton Vándorlóval."

Paraméterek

Kategória Ezotéria
Oldalak száma 100
Borító papír / puha kötés
Súly 200 gr
ISBN 2310004224554
Nyelv MAGYAR
Kiadás éve 2007

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!