Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.490 Ft
Menny.:db

Karl May - A sziklavár I.

Ár:
1.490 Ft
Menny.:db

Ez a mű a szerző "Satan und Ischariot" című trilógiájának első kötete. Csorbítatlanul, teljes fordításban most először jelenik meg Magyarországon.

Főszereplői Karl May legismertebb regényalakjai: Winnetou, Old Shatterhand és a többiek, akiknek izgalmas kalandjait kísérhetjük végig a könyv lapjain.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Gátlástalan, emberi mivoltukból kivetkőzött gazfickók kivándorlókat toboroznak Európában és a gyors meggazdagodás ígéretével csábítják őket Amerikába, ahol ültetvényeken vagy bányákban dolgoznak majd. Még útiköltségeiket is megelőlegezik… Old Shatterhandnek is jól fizető, kényelmes állást kínálnak, de a felajánlott munkalehetőség gyanút kelt benne... Német telepesek egy csoportjával utazik nyugat felé. Hamarosan világossá válik előtte, hogy mindannyiukat ugyanaz az ember szerződtette, és próbálja meggyőzni honfitársait, hogy egy minden hájjal megkent emberkereskedő karmaiban vannak. Sikertelenül. Testvérével, Winnetouval a gazemberek nyomába ered. Feladatuk nehéz. Hogy lehetne megóvni a kivándorlókat s közben ártalmatlanná tenni a gonosztevőket, akiket a  terület két rivális indián törzse közül az egyik hathatósan támogat? Szövetségre lépnek a másikkal… Gyors egymásutánban következnek az események. Tanúi lehetünk egy indián törzsfőnök és egy kereskedő gyönyörű lánya közötti szerelem ébredésének,  majd megismerkedünk a bányával, ahol a bevándorlókat akartak rabszolgák módjára dolgoztatni.    Később is izgalmas kalandokban lesz részünk. Indián párharc, egy farm megtámadása és felégetése, végül egy ügyes cselvetés, amivel sikerül az egyik emberkereskedőt  fogságba ejteni. Erre aztán indián szövetségesei elpártolnak tőle. Galád terveit nem tudta valóra váltani. Hőseink a kivándorlókat Texasba kísérik, ahol később földet vásárolhatnak és békében munkához láthatnak saját gazdaságukban. Winnetou igaz barátja és testvére, Old Shatterhand kíséretében az apacsok törzséhez indul a Gila-folyó vidékére…

Paraméterek

Eredeti cím Die Felsenburg
Fordító Kovács Mercédesz
Kategória Gyermek- és ifjúsági könyvek
Oldalszám 312
Könyv kötése keménytáblás
Könyv szélessége 117 mm
Könyv magassága 177 mm
Könyv súlya 245 gramm
Áfa 5%
Bizományos értékesítés Van
ISBN/ISSN 9786155129834

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!