Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.495 Ft
1.390 Ft
Kedvezmény: 44%
Menny.:db

A zisten fölvitte a dolgomat - Palkovics György - Egy életút a legfelsőbb körökbe. (Extra akciós ár!)

Ár:
2.495 Ft
1.390 Ft
Kedvezmény: 44%
Menny.:db

Nehéz helyzetben van az olvasó, ha a megszokott keretek közé akarja szorítani Palkovics György, író és vadász, illetve vadász és író művét.

A második novelláskötete méltó folytatása a 2011-ben megjelent nagy sikerű „Kakpuszta” című könyvének, amely utánozhatatlan derűvel és könnyedséggel meséli el egy született belső-somogyi parasztgyerek első lépéseit a nagybetűs Életbe.

S ez az életút a legfelsőbb körökbe vezetett...

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A múlt rendszer számos meghatározó alakja elevenedik meg a novellákban: Kádár János, Grósz Károly vagy Biszku Béla – hogy csak a legismertebbeket említsük.

A szerző olyan helyzetekben láttatja őket, amely csak bennfenteseknek adatott meg.

Betekintést enged a messze földön híres kormány-vadászterületek szakmai titkaiba, a soha nem látott rekordok kulisszái mögé.

A kormányvadászatokig azonban rögös út vezetett, s az olvasó örömmel időzhet el a minden részletre érzékeny elbeszélő kalandos és fordulatokban gazdag életútján.

Az egyetemi évek, a méltán híres vadászelődök portréi mellett, feltűnnek itt a temperamentumos olasz vadászok, államtitkárok, és miniszterek.

A számtalan exkluzív, anekdotikus, humoros, nosztalgikus, sokszor ironikus, időnként kritikus, nem utolsósorban pedig szépirodalmi igényű történet egy mára már letűnt világot mutat be.

Egy ellentmondásokkal teli korról és hatalmi viszonyairól, ahol a vadászat a hivatalos diplomácia felbecsülhetetlen eszköze is volt.

Lebilincselő olvasmány. Balikó Gergely - bölcsész, irodalmár Forrás: gondola.hu Kapcsolódó könyvek: Kakpuszta - Milliárdosok között

Paraméterek

Szerző Palkovics György
ISBN 9786155129704
Oldalszám 180
Súly 235 g
Kötés puha kötés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!