Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.690 Ft
2.952 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Termék címkék: Egészség, életmód

-Csi-Hszüe - Energia és véráramlás értelmezése a meridiánokon keresztül (Zhang Jin Chong)

Ár:
3.690 Ft
2.952 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Zhang Jin Chong nemzetközileg elismert dietetikus, a Kínai Egészségügyi Szövetség Egészségügyi termékeket ellenőrző bizottság szakértői csoportjának tagja és az EMC Meridián Diagnosztika képzési vezetője.

Napjainkban is oktatja a hagyományos kínai orvoslát, valamint táplálkozási tanácsadó tanfolyamokat tart Kínában és külföldön egyaránt.

Hallgatói a világ több mint húsz országából érkeznek: Franciaországból, Németországból Magyarországról, Szlovákiából, Romániából, Ausztriából, Lengyelországból, Egyiptomból, Marokkóból, Portugáliából, Olaszországból, Hong-Kongból, Szingapúrból, Tajvanról...

 

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Jelen könyv következtetései és hipotézisei mind ugyan­arra az alapra épülnek: a dolgok el vannak döntve. Legyen szó az energiacsatornákról (meridiánokról), energia- (csi) és véráramokról, csikungról, az elemek kapcsolatáról, mindnek megvan a maga anyagi alapja, ami nem valamiféle rejtély.

Ha most még nincs megoldás, egyelőre csak annyit mondhatunk, még nem találtuk meg, ami persze nem jelenti azt, hogy nem is létezik.

Nem szeretném a kínai gyógyászatot, nemzetünk leg­értékesebb kulturális örökségét, anyagi alapjától elsza­kítani, vagy hagyni, hogy elinduljon egy misztikus úton, egyre inkább eltávolodva ezzel a tudománytól.


Az, ha elszakítjuk anyagi alapjától, oda vezet, hogy nem lehet megmagyarázni. Akkor pedig hogyan örökíthető és fejleszthető?

Tudjuk, hogy a kínai gyógyászatnak van néhány nagyra becsült szakértője, őket kérem, hogy tisztázzanak néhány dolgot.


Ez a könyv megkísérli a modern nyelvhasználat segít­ségével újra feldolgozni a kínai gyógyászat fogalmát. Ha a szakértők elolvasták, és az „energia- (csi) és véráram” kifejezéseket látva elsőre nem a „levegőre és vérre” fognak gondolni, akkor elértem a célom.

Paraméterek

Kategória Egészség, életmód
Kiadó Könyvklub Kft. Zhang Edit gondozásában.
Oldalszám 252
Borító Ragasztókötött
Méret 145 x 210 mm
ISBN 978-615-6093-17-2
Nyelv MAGYAR
Kiadás éve 2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!