Leírás
A tartalomból: Petyeg – halleves – Tihany Laskóvölgyi halászlé – Egerszalók Balatoni halászlé – Balatonlelle Dunai halászlé – Bátya Ecetes hal – Tihany Olajos hal – Balatonakali Pácolt hal – Tótszerdahely Sült garda – Tihany Balatoni sült keszeg – Gyenesdiás Rácalmási rakott ponty – Rácalmás Füstben sült ponty – szabadtűzi túrós csuszával – Érsekcsanád Csukafilé sörtésztában – Tiszakécske Harcsa savanyú káposztával – Tápióbicske Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal – Mátranovák Töltött pisztráng zöldségekkel – Hegykő Balatoni süllő tormás mártással – Balatonudvari Szigligeti fogas – Szigliget
Paraméterek
Magyar alcím | PETYEG és a többiek |
Kategória | Gasztronómia |
Oldalszám | 96 |
Könyv kötése | keménytáblás |
Könyv szélessége | 170 mm |
Könyv magassága | 247 mm |
Könyv súlya | 341 gramm |
Áfa | 5% |
Bizományos értékesítés | Van |
ISBN/ISSN | 9789633541197 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!