Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Híreink

„Ha egészség van, akkor minden van! Egy bölcs közmondás szerint „Ha egészség van, akkor minden van!”

Így aztán szó szerint „életbevágóan” fontos megismerni azokat az egészségmegőrző fortélyokat, amelyeket „Isten patikáriusa" Maria Treben írt le, és igazi kincsestárral szolgál arról, hogy miként előzhetők meg, és kezelhetők sikeresen a betegségek gyógynövényekkel.

Nézd meg most a könyvsorozat köteteit, mert ezekből a könyvekből csekély készlettel rendelkezünk, és ha valamelyik kötet elfogy, akkor idén szinte biztosan nem lesz már rendelhető!

Jelenleg még akciósan, és AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL is rendelhetsz!
Nagyszerű hír Benedek Elek meserajongóknak...

A nagy székely mesemondó 163. születésnapja, és a hazánkban 2005-óta ünnepelt Népmese Napjának tiszteletére, amely a híres író szeptember 30-i születésnapjával azonos, meghosszabbítjuk az 50%-os MESEKÖNYV AKCIÓNKAT!

Tudtad-e, hogy a magyar meseirodalom megteremtőjéről Magyarországon 31 utcát, 3 teret, meseparkot és számos iskolát, óvodát, valamint a Soproni Egyetem Pedagógiai Karát nevezték el!

Benedek Elek mesekönyveinket a weboldalunkon tudod megtekinteni, és AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL megrendelni!

 

Minden idők egyik legsikeresebb western könyvét és kalandfilmjét ajánljuk mindenki figyelmébe...

Szinte hihetetlen, hogy már 60 éve (1962-ben) került bemutatásra a mozikban a legendás „Az Ezüst-tó kincse” című western-kalandfilm, amelyet NSZK-jugoszláv produkcióban alkottak meg.

Az indián regények rajongói számára bakancslistás feladat könyvben is elolvasni ezt a zseniális alapművet és persze más nagyszerű Karl May köteteket is!

A weboldalunkon számos remek indiános könyvet tekinthettek meg, amelyek AKCIÓSAN megrendelhetők!

 

Fedezd fel a Magyar királyokat és királynékat bemutató könyvsorozataink írói műhelytitkait!

Az államalapító első magyar király Szent István emlékére tartott ünnephez kapcsolódva egy különleges interjú részletet tettünk közzé a Facebook oldalainkon, a világrekorder Nemere Istvánnal, aki eddig 771 könyvet írt és jelentetett meg.

A videóból kiderül, hogy miért és hogyan írta meg különböző álneveken a „Magyar királyok és uralkodók”, valamint a „Magyar királynék és nagyasszonyok” című könyvsorozatot, és a szerző számos műhelytitkot árul el a sikeres írói módszereiről.


A videó ide kattintva tekinthető meg! 


A magyar királyok és királynék életét bemutató könyvsorozataink kedvezményesen és akár ingyenes szállítással is megrendelhetők a weboldalunkon.