Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Híreink

Nagy siker a 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon!

Nem igaz, hogy aki kíváncsi az hamar megöregszik! A 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2023. szeptember 28. és október 1. között lett megtartva a Millenárison.

Hatalmas meglepetésre minden eddigi rekordot megdöntött a magyar és a külföldi írók dedikáló asztalaihoz sorban álló könyvbarátok sokasága, akik több száz méteres sorokban és órákon keresztül várták, hogy sorra kerüljenek.

A jeles esemény elbűvölő hangulatáról számos életképet teszünk közzé és a könyvfesztiválhoz kapcsolódva szívesen ajánljuk figyelmedbe a nagy választékban bővült sikerkönyv kínálatunkat, amely jelentős kedvezménnyel, valamint akár ingyenes szállítással is megrendelhetők: https://www.dunakiado.hu/ujdonsagok-214

Oktatást segítő Díjnyertes történelmi könyveket ajánlunk!

Oktatást segítő Díjnyertes történelmi könyveket ajánlunk rendkívül kedvezményes áron iskolás gyermekek szüleinek, és persze a történelmi regények rajongóinak is!

Akár ingyenes szállítással! A könyvsorozatok a következők: Magyar királynék és nagyasszonyok. Magyar királyok és uralkodók. Nagy csaták.

Életképek a nagysikerű 2023. júniusi 94. budapesti Ünnepi Könyvhétről!

Nagy nyüzsi volt a könyvkiadók standjainál és óriási sikere volt a dedikálásoknak, valamint az írókkal való közönségtalálkozóknak.

Ha ott voltál, akkor a közzétett fotóink kedves emlékek lehetnek, ha pedig ezúttal nem látogattál ki a könyvhétre, akkor kifejezetten érdemes megnézned egy kis ízelítőt a nagyszerű hangulatból!

 

Boldog Apák Napját Kívánunk!

2023-ban június 18-án ünnepeljük az Apák Napját, amelyhez sok boldogságot kívánunk minden Apukának, Nagypapának és Dédnagypapának!