Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.800 Ft
2.240 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Húsfélék pácolása és füstölése otthon - A sonkától az oldalasig (Bernhard Gahm)

Ár:
2.800 Ft
2.240 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.

A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat.

Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk.

Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

 

Paraméterek

Kategória Rajzolj te is
Oldalak száma 124
Borító Puhatáblás, ragasztókötött
Súly 382 gr
ISBN 9786155178214
Nyelv MAGYAR
Kiadás éve 2012
Fordító Fata Ildikó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!