Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.495 Ft
1.996 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Milliárdosok között - Palkovics György

Ár:
2.495 Ft
1.996 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

A pénz és a gazdagság a főszereplője Palkovics György könyvének. A rendszerváltás utáni korszakról ír, amelyet személyes élményei alapján mutat be.

A nagy sikerű első könyve a „Kakpuszta" a félfeudális paraszti világról, majd második könyve „A zisten fölvitte a dolgomat” a rendszerváltás előtti korszakról szól.


Ez a kötet, a „Milliárdosok között" a rá jellemző írásmód legjavát adja. Kialakult stílusában keveredik a szépirodalmi igényű elbeszélés a bölcselettel, a vadászirodalom és az önéletírás a csattanós anekdotákkal.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az író művészete nemcsak a stílusban, hanem a történetek helyszíneiben és az ábrázolt karakterek sokféleségében teljesedik ki.

Bankárok, arisztokraták, gyárosok, újgazdagok, valamint ügyeskedők kelnek életre e lapokon, s pénzről, hatalomról, privatizációról, és persze a vadászatról mesélnek, amely az író szűkebb pátriája.

A „Milliárdosok között" ugyanakkor a visszatérés könyve is. Viszonyítás a szerző szülőfalujához, a varázslatos Kakpusztához, valamint második könyvének történéseihez, amely a kormányvadászatnál töltött éveit eleveníti fel.

E könyvvel a három mű trilógiát alkotva száz év történéseit örökíti meg és nyújtja át színes olvasmányként.

Paraméterek

Kategória Szépirodalom
Oldalszám 176
Könyv kötése puhakötéses
Könyv szélessége 142 mm
Könyv magassága 197 mm
Áfa 5%
Bizományos értékesítés Van
ISBN/ISSN 9789633540909

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!