Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.490 Ft
Menny.:db

Karl May - Old Surehand I.

Ár:
1.490 Ft
Menny.:db

A szerző eredeti szövegei alapján készült, új fordítással megjelent könyve! Legyél Te is indián! Uff!

Olvasd el Karl May legendás történeteit eredetiben, felnőtteknek és ifjaknak ajánlva!

Sok új szereplővel ismerkedünk meg a szerző ezen művében. Többek között a híresen jól lövő, biztos kezű Old Surehanddel, a távoli Nyugat meghatározó egyéniségével és – a történetünk idején már idős – Old Wabble-lel, a cowboyok egykori királyával.

Részesei lehetünk a nagy vadász kiszabadításának a vérszomjas ellenségei fogságából. Ám alig, hogy biztonságos távolságra kerülnek, máris belecsöppennek a Llano Estacadón dúló indián háborúba.

Két, örökös villongásban élő törzs, az apacs és a komancs csapnak össze, életre-halálra.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Részlet a 10. kötetből: Azonban ezúttal is elmarad az esztelen vérengzés, hiszen Old Shatterhand színrelépésével a békepárti, emberbarát szemlélet győzedelmeskedik. Jefferson Cityben, Thick anyó „szállodájában” esténként egymást követik az érdekes, kalandos elbeszélések. Sokan, sokféleképpen írják le a helyszint, a szereplőket, a gyakran hasonló eseményeket. Ezekből egy titokzatos gonosztevő, egy mindenre elszánt bandita alakja rajzolódik ki. Ő a „tábornok”… A jók, az igazak büntető csapatot szerveznek ellene Old Shatterhand vezetésével. Hamarosan Winnetou is csatlakozik és később még valaki: egy rejtélyes, magányos indián… Old Wabble mindvégig előttük lovagol. A „Gonosz” szolgálatába állt, önmagával meghasonlott, jobb sorsra érdemes embernek ez az útja tragédiához vezet. Elhagyva Jefferson Cityt, utunk során káprázatos helyeken barangolunk. Bejárjuk a Sziklás-hegység legszebb tájait és izgalmas kalandokat élünk át hőseinkkel, mígnem a messzi távolban feltűnik a Devil’s Head komor sziklatömege…  

Paraméterek

Fordító Sallai Gergely
Kategória Gyermek- és ifjúsági könyvek
Oldalszám 332
Könyv kötése keménytáblás
Könyv szélessége 117 mm
Könyv magassága 177 mm
Könyv súlya 258 gramm
Áfa 5%
Bizományos értékesítés Van
ISBN/ISSN 9786155129759

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!