Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.490 Ft
Menny.:db

Karl May - Old Surehand III.

Ár:
1.490 Ft
Menny.:db

A szerző eredeti szövegei alapján készült, új fordítással megjelent könyve! Legyél Te is indián! Uff!

Olvasd el Karl May legendás történeteit eredetiben, felnőtteknek és ifjaknak ajánlva! Uff!


Sok új szereplővel ismerkedünk meg ebben a műben. Többek között a híresen jól lövő, biztos kezű Old Surehanddel, a távoli Nyugat meghatározó egyéniségével és – a történetünk idején már idős – Old Wabble-lel, a cowboyok egykori királyával.


Részesei lehetünk a nagy vadász kiszabadításának a vérszomjas ellenségei fogságából. Ám alig, hogy biztonságos távolságra kerülnek, máris belecsöppennek a Llano Estacadón dúló indián háborúba.

Két, örökös villongásban élő törzs, az apacs és a komancs csapnak össze, életre-halálra.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Részlet a 12. kötetből: Azonban ezúttal is elmarad az esztelen vérengzés, hiszen Old Shatterhand színrelépésével a békepárti, emberbarát szemlélet győzedelmeskedik.

Jefferson Cityben, Thick anyó „szállodájában” esténként egymást követik az érdekes, kalandos elbeszélések. Sokan, sokféleképpen írják le a helyszint, a szereplőket, a gyakran hasonló eseményeket.

Ezekből egy titokzatos gonosztevő, egy mindenre elszánt bandita alakja rajzolódik ki. Ő a „tábornok”… A jók, az igazak büntető csapatot szerveznek ellene Old Shatterhand vezetésével.

Hamarosan Winnetou is csatlakozik és később még valaki: egy rejtélyes, magányos indián… Old Wabble mindvégig előttük lovagol. A „Gonosz” szolgálatába állt, önmagával meghasonlott, jobb sorsra érdemes embernek ez az útja tragédiához vezet.

Elhagyva Jefferson Cityt, utunk során káprázatos helyeken barangolunk. Bejárjuk a Sziklás-hegység legszebb tájait és izgalmas kalandokat élünk át hőseinkkel, mígnem a messzi távolban feltűnik a Devil’s Head komor sziklatömege…

Paraméterek

Fordító Sallai Gergely
Kategória Gyermek- és ifjúsági könyvek
Oldalszám 274
Könyv kötése keménytáblás
Könyv szélessége 117 mm
Könyv magassága 177 mm
Könyv súlya 215 gramm
Áfa 5%
Bizományos értékesítés Van
ISBN/ISSN 9786155129865

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!