Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

A legnagyobb elismerést hozó könyvsorozataink között található a Nemzet nagyjai című kiadványunk, amelyben nagysikerű életrajzi köteteket jelentetünk meg a Nemzet Színészeiről, Sportolóiról és médiaszemélyiségeiről.

Nagyon népszerűek az egészségügyi, pszichológiai témájú könyveink, amelyek hasznos segítséget nyújtanak az egészségesebb, természetesebb életmódot követő embereknek a lelki egészségük, a személyiségük és az önismeret fejlesztésükkel kapcsolatban.

Neves külföldi szerzők könyv sikereit adtuk ki, mint pl. Maria Treben: Egészség Isten patikájából; vagy Kurt Tepperwein: Mit árul el a betegséged? című könyve.

A szépirodalmi művek terén elköteleztük magunkat a kortárs irodalom terjesztésére a fiatal, és nem csak a fiatal, de „pályakezdő” szerzők felkarolására, ennek jó példáját jelentik a nagy írói tehetségek írásai, mint például: Regős István Attila könyvei, és Palkovics György novellatrilógiája.

Díszkiadásban jelentettük meg a XX. századi magyar irodalom egyik legvitatottabb és legolvasottabb szerzőjének Wass Albertnek, a teljes életművét a Mentor kiadóval közösen 60 kötetben.

Gyermek és ifjúság kategóriában olyan értékes könyvsorozatokat kínálunk, mint például: Benedek Elek meséi és Karl May indián történetei.

A legnagyobb sikerű kiadványainkba olyan kimagasló művek tartoznak, mint például a Magyar királyok és uralkodók és a Magyar királynék nagyasszonyok című, és a történelem legnagyobb ütközeteit bemutató Nagy csaták című könyvsorozatunk.

Büszkék vagyunk, hogy a Magyar királynék és nagyasszonyok könyvsorozatunkkal elnyertük az egyik legrangosabb szakmai díjat, a Budai Díjat, amelyet az „oktatást-nevelést legjobban segítő” könyveknek ítélnek oda.

Nagy népszerűségnek örvendenek a FORMA-1 és a MotorGP sztorik, című kiadványaink, amelyek a technikai sportok világáról, versenyeiről és személyiségeiről adnak hiteles, izgalmas és érdekes képet.

Fontos információ a Kiadónkról, hogy elsőként indítottuk be idehaza a magánkiadások megjelentetését, amellyel magunkra vállaltuk a magánkiadványok szöveggondozását, szerkesztését, nyomdai előkészítését, lebonyolítását, és a terjesztés, reklámozás valamennyi feladatát és gondját.