Leírás
Ennek a könyvnek a receptjei:
Balatonakali - Pácolt hal
Balatonlelle - Halászlé
Bátya - Ecetes hal
Egerszalók - Balatoni halászlé
Érsekcsanád - Csukafilé sörtésztában
Gyenesdiás - Rácalmási rakott ponty
Hegykő - Balatoni süllő tormás mártással
Mátranovák - Töltött pisztráng zöldségekkel
Petyeg – Halleves
Rácalmás - Füstben sült ponty – szabadtűzi túrós csuszával
Szigliget - Szigligeti fogas
Tápióbicske - Amur kompérágyáson, lórban sütve, frissen készített savanyúsággal
Tihany - Balatoni sült keszeg
Tihany - Laskóvölgyi halászlé
Tihany - Olajos hal
Tiszakécske - Harcsa savanyú káposztával
Tótszerdahely - Sült garda
Paraméterek
Magyar alcím | PETYEG és a többiek |
Kategória | Gasztronómia |
Oldalszám | 96 |
Könyv kötése | keménytáblás |
Könyv szélessége | 170 mm |
Könyv magassága | 247 mm |
Könyv súlya | 341 gramm |
Áfa | 5% |
Bizományos értékesítés | Van |
ISBN/ISSN | 9789633541197 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!