Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.200 Ft
2.560 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Teozófia - Gyakorlati okkultizmus (H. P. Blavatsky)

Ár:
3.200 Ft
2.560 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Kevés olyan ember van, akit annyi mendemonda, félreértés vagy szándékos félreértelmezés övezne, mint e kötet szerzőjét, Helena Petrovna Blavatskyt.

Ma az ezoterikus irányzatok anyjaként emlegetik őt, hiszen az okkultizmus - mai szóval ezotéria - filozófiai alapjait az ő munkáiból ismerte meg a nyugati civilizáció.

Életének fő műve, „A Titkos Tanítás" ott volt a XX. század legnagyobb tudósának, Albert Einsteinnek az éjjeliszekrényén, mint mindennapi olvasmány, amelyből a zseni alapeszméket merített.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az ebben a válogatásban szereplő HPB munkák, a „Gyakorlati okkultizmus" és „Az ezoterikus filozófia alapjai" a korábbi kiadások újrafordított változatát tartalmazzák.

„A Rossz eredete" és a „Vallás-e a teozófia" című művek először látnak magyarul napvilágot.

Az összeállítás segítségével az olvasó tisztázhatja magában azokat az alapvető kérdéseket, amelyekkel a szellemi fejlődés útján elinduló keresőnek előbb-utóbb szembe kell néznie.


Blavatskyné, a modernkori teozófia egyik alapítója, nem könnyen elsajátítható trükköket és varázsformulákat tanít, hanem felismerteti az olvasóval, hogy magán a törekvőn múlik saját szellemi fejlődése.

Műveinek tanulmányozása a „bevett", megszokott gondolkodásmód kitaposott ösvényéről a járatlan utak, más gondolkodási irányok és még fel nem tárt lehetőségek felé irányítja a kereső figyelmét.

Paraméterek

Kategória ezotéria
Eredeti cím Practical Occultism
Oldalak száma 204
Borító papír / puha kötés
Súly 200 gr
ISBN 9789638594297
Nyelv MAGYAR
Kiadás éve 2009

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!