Professzionális magán könyvkiadás és terjesztés

 

Magánkiadás

Magán könyvkiadás
és terjesztés

Szeretné, ha megjelenne a könyve?
Szeretné, ha szép lenne, mint a többi könyv?
Szeretné, ha árusítanák a könyvesboltokban?
Szeretné, ha reklámoznák?
Szeretné, ha minden bevétel az Öné lenne?
Szeretné, ha sajtótájékoztatót tartanánk Önnek?
Szeretné, ha dedikálást szerveznének Önnek?

dunakiado.hu - magánkiadás könyvtár
 
 

Amennyiben a fenti kérdések közül, akár egy kérdésre is igen a válasza, akkor keressen meg bennünket, mert biztosak vagyunk abban, hogy hatékonyan és sikeresen tudunk segíteni Önnek a könyve(i) megjelentetésében és terjesztésében!

 
dunakiado.hu - Magánkiadás

Mi mindent elkészítünk és megszervezünk Ön helyett, akár egy példányról, akár több ezer példányról van szó!

Magánkiadású könyvét, a kézirattól a megvalósult kész könyvig, elkészítjük és kiadjuk!

Teljes kiadói, grafikai és nyomdai, valamint reklám- és marketingszolgáltatást nyújtunk. Professzionális szakmai javaslatokat készítünk ehhez, hogy az értékesítés hatékony legyen!

A kiadott könyvét országosan terjesztjük! A kereskedelemben a minimálisan teríthető példányszám 300 – 1.000 db. Ha igényli, kis példányszámban is elkészítjük könyvét, akár egy vagy pár tíz példányban is.

 
 
dunakiado.hu - magánkiadás egyeztetés

Nálunk mindenben Ön dönt, mi pedig segítünk az álmai megvalósításában!

Amennyiben a kiadásra váró könyvének szövegét már megírta, vagy hamarosan befejezi, akkor mindenképpen érdemes kapcsolatba lépnie velünk, hogy megbeszéljük az elképzeléseit a könyvkiadás teendőinek részleteiről!

 

Fontos információ a Kiadónkról, hogy elsőként indítottuk be idehaza a magánkiadások megjelentetését, amellyel magunkra vállaltuk a
magánkiadványok szöveggondozását, szerkesztését, nyomdai előkészítését,
lebonyolítását, és a terjesztés, reklámozás valamennyi feladatát és gondját.

dunakiado.hu - Magánkiadás
dunakiado.hu - Magánkiadás

Kiadónk professzionális szolgáltatásokat biztosít mindenkinek, aki magánkiadásban
kívánja megjelentetni a könyvét, vagy a könyveit, pl. a saját vagy szülei, rokonai,
élettörténetét, visszaemlékezéseit, családregényét, krimijét stb.

A magánkiadásról bővebben

Kiadónk professzionális szolgáltatásokat biztosít mindenkinek, aki magánkiadásban kívánja megjelentetni a könyvét, vagy a könyveit, pl. a saját vagy szülei, rokonai, élettörténetét, visszaemlékezéseit, családregényét, krimijét stb.

Alapvető elvárás a szerzőtől, hogy a könyvének olyan tartalma legyen, amely nem sérti a Magyarországon érvényben lévő törvényeket!

Magánkiadású könyv megjelentetésénél a könyv szerzője, vagy a könyv megjelenését anyagilag támogatók vállalják a kiadás finanszírozását, és a könyvek értékesítéséből származó haszon a szerzőt illeti meg!

Kiadónk vállalja a szöveggondozás, a szerkesztés, a nyomdai előkészítés, lebonyolítás, és nem utolsósorban a terjesztés, reklámozás valamennyi feladatát, gondját.

A kiadó a szaktudását, tapasztalatait adja és irodalmilag, műszakilag megszerkesztve, betördelve, a szerzővel minden szempontból egyeztetve – teljes kiadói és nyomdai szolgáltatást nyújt a megrendelőnek.

Gondoskodik a mű széles körű népszerűsítéséről, reklámozza a kötetet, a szokásos országos könyves hálózatokon és a webáruházunkon keresztül.

A megjelenésnek kétféle módja lehetséges: az egyik a nyomtatott könyv, a másik az elektronikus megjelenés, másnéven e-book formátum.

Tervezzük, hogy a rövidebb alkotásokat (vers, kisregény, novella) az Olvasóink művei rovatunkban ingyenesen jelentetjük meg.

Kéziratokat e-mailben is vagy bármilyen elektronikus adathordozón elfogadunk. Kiadónk minden kéziratot elolvas és ha szakmailag szükséges, javaslatot tesz az esetleges korrekcióra, szerkesztésre, stilizálásra. Alapelvünk: minden kérdésben a szerző dönt!

 
dunakiado.hu - magánkiadás szerződéskötés

Szerződéskötés részletei

A Kiadónkkal történt kapcsolatfelvétel és a személyes tárgyalások során minden részletben megállapodunk, és ezt követően kerül sor szerződéskötésre.

A szerződésben minden részletet pontosan rögzítünk, beleértve a fizetési feltételeket is.

 

Nyomtatott könyvek kiadásánál a díjfizetés első részlete, a kiadási költség 50%-a szerződéskötéskor, a második 50% pedig a nyomdába adáskor esedékes.

A hagyományos megjelenés nyilvánvalóan a nyomtatott könyv, de tudjuk, hogy a szerzőknek ez komoly anyagi terhet jelent, mert a kereskedelemben országosan teríthető példányszám – minimum 300 – 1.000 darab.

Mivel az elsőkötetes szerzők többnyire csak szerény finanszírozási lehetőségekkel rendelkeznek, ezért számukra az elektronikus megjelenés jelenthet költséghatékony megoldást.

dunakiado.hu - Magánkiadás
dunakiado.hu - Magánkiadás

Az elektronikus megjelenlési szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy azok az írások is publicitást kapjanak, amelyek szerzői nem engedhetik meg maguknak, hogy felvállalják a könyvük megjelentetésének nyomtatási költségeit.

Így esetleg a későbbiekben lehetőségük nyílik szponzorokat találni az írásuk nyomtatott könyv formájában történő megjelentetésére.

Tervezzük, hogy a honlapunkon lehetőségük lesz a szerzőknek nyomon követni, hogy az elektronikusan megjelentetett könyvrészletük milyen érdeklődést kelt az olvasók körében.

 
 
dunakiado.hu - magánkiadás telefonál

Kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését személyes találkozásra, hogy megtaláljuk az Ön számára ideális megoldást!

Íme, néhány példa a magánkiadásban megjelent sikerkönyveinkből:

 
dunakiado.hu - magán könyvkiadás és terjesztés

Dr. Kolimár György - 100 esztendőnk fordulatai 85 évem tanulságai I. kötet

dunakiado.hu - magán könyvkiadás és terjesztés

Dr. Kolimár György - 100 esztendőnk fordulatai 85 évem tanulságai II. kötet

dunakiado.hu - magán könyvkiadás és terjesztés

Palkovics György: Milliárdosok között

dunakiado.hu - magán könyvkiadás és terjesztés

Békési Nagy Mariann: Csillag ösvényen

dunakiado.hu - magán könyvkiadás és terjesztés

Hajdu Tibor - Flaubert én vagyok

dunakiado.hu - magán könyvkiadás és terjesztés

Koppány Enikő - Holdfogyatkozás

dunakiado.hu - magán könyvkiadás és terjesztés

Nagyprónay János - Nóri esete a gonosszal

dunakiado.hu - magán könyvkiadás és terjesztés

Kulcsár Erzsébet - RIANÁS