Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.500 Ft
2.800 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

- Tehetség és alkalmazkodás - Ranschburg Jenő

Ár:
3.500 Ft
2.800 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

A tehetség, ha nem ismerik fel időben, ha rosszul bánnak vele, ha beszorítják az átlagos ember átlagos intellektuális normáinak keretei közé igenis elkallódhat!

A kreativitás befagy, a személyiségjellemzők között megjelenik a passzivitás, a visszahúzódás és a depresszió vagy éppen az agresszivitás.

A tehetséges és a nagy mozgásigényű „hiperaktív” alaptermészetű gyermekek felismerésében, és a velük való harmonikus kapcsolat kialakításában, mint szülők és mint szakemberek (pedagógusok) egyaránt érintettek vagyunk.

Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Napjainkban a gyermekek viselkedését, teljesítményét – legalábbis elvben – már nem a felnőttekéhez, hanem az életkorához, képességeihez viszonyítjuk.

Ha a tanítási órán a gyermek képtelen egyhelyben maradni és meghatározott ideig a feladatra összpontosítani, nemcsak azt mondhatjuk rá, hogy neveletlen, hanem felmerülhet az is, hogy hiperaktív.

Ha feleléskor alig-alig mukkan meg, és harapófogóval kell kihúzni belőle egy-egy szót, nemcsak a készületlenségére vagy szerény értelmi színvonalára gondolhatunk, hanem arra is, hogy teljesítményszorongó.


Ha pedig folyamatosan fékezhetetlen, és a társaival durva, a szabályokat rendszeresen megszegi, akkor meg kell találnunk a nevelés hatékonyabb eszközeit, és fel kell ismernünk, hogy alapvetően összeférhetetlen vagy esetleg a figyelemhiányosság tüneteit mutatja!

Paraméterek

Kategória Gyermeknevelés
Oldalak száma 240
Borító Cérnafűzött
ISBN 9789632482972
Nyelv MAGYAR
Kiadás éve 2022

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!